SAMSUN / İLKADIM - Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu

Eyl

2023-2024 Eğtim öğrretim yılını 11 Eylül Pazartesi günü düzenlediğimiz İlköğrretim Haftası etkinlikleri ile açtık. Şiirlerin ve orotoryoların yer aldığı etkinlikte ailemize yeni katılan 5. sınıflarımız kendi sınfıları adına onlarla beraber büyüyüp gelişecek fidanlarını okulumuz bahçesine diktiler. Yeni dönemin tüm öğetmen, öğrenci ve velilerimize hayılı olmasını dileriz.

Haz

12 Haziran Pazartesi günü okulumuzda kermes ve yıl sonu şenliği düzenlendi. Öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirerek tüm yılın yorgunluğunu attılar.

TRANSLATE with x English
Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian
//   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back //

May

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkçe Öğretimde İyi Uygulamalar Konferansı'nda sunum yaparak ilimizin temsil eden öğretmenlerimiz Okul Müdürlerimizle  Milli Eğitim Müdürümüz Murat Ağar 'i ziyaret ederek bilgilendirme yapmıştır.

May

8. sınıf öğrencilerimiz Rehber öğretmenimiz Süreyya Sekban rehberliğinde Samsun'un en başaılı liselerini gezdiler.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca 2-4 Mayıs 2023’te İstanbul’da gerçekleştirilen “Türkçe Öğretiminde İyi Uygulamalar Konferansı”iyi uygulamalar sunumları,poster ve atölye çalışmaları ile başarılı bir şekilde  tamamlanmistir.Okulumuz Türkçe Öğretmeni Sinem Kadıoğlu "Tekerlemelerin Okumaya  Katkısı "iyi uygulamalar sunumu ile konferansta yer almıştır.

Nis

Okulumuzda Romanya, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden 14 Okul ile birlikte yürütmekte olduğumuz "Butterfly In My Heart" eTwinning Projemiz kapsamında Cesaret, Yardımlaşma ve Sorumluk Temalı Hikaye Tamamlama etkinliği yapılmıştır. Öğrencilerimizin hayal güçleri ve işbirliği içerisinde çalışmalarının sonucunda 3 farklı hikaye ortaya çıkmıştır. Bu 3 hikaye Danışman Öğretmenimiz tarafından kitaplaştırılmış ve öğrencilerimiz tarafından seslendirilerek Sesli Kitap haline getirilmiştir.

Ara

Türkiye ve Azerbaycan ortaklı "Atıklarla Geri Dönüşüm- Geleceğe Dönüşüm" eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte geri dönüştürülebilir materyalleri kullanarak "Geri Dönüşüm Sepet Tasarım"larımızı yaptık.

Kas

"Being A Child" eTwinning projemizde yer alan öğrencilerimiz ile birlikte 5 farklı dilde ( Polonya, Hindistan, Vietnam, Hollanda ve Norveç) UNICEF "20 Kasım Dünya Çocuk Günü " için hazırladığımız kutlama mesajımız.

Ekm

Azerbaycan ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden proje ortak okullarımız ile birlikte başladığımız ve 5 ay sürecek olan "Atıklarla Geri Dönüşüm- Geleceğe Dönüşüm" projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizde geri dönüşüm bilinci ve atıkların geri dönüşümü ile ilgili farkındalık oluşturmanın yanı sıra yabancı dil gelişimleri ve 21. yüzyıl becerilerinin arttırılacağı bu projeye dahil olmaktan dolayı çok mutluyuz.

Ekm

May

5 ay süren eTwinning Tiny Touches Projemizin öğrenci etkinliklerini içeren e-Kitabımız

Nis