SAMSUN / İLKADIM - Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu

Mrt

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN LGS BAŞVURU VE ONAY İŞLEMLERİ İÇİN 29 MART CUMA SON GÜNDÜR. İŞLEMLERİNİZİ YAPMAK İÇİN OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GELMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Kas

Ock

Azerbaycan, Polonya, Gürcistan, Romanya ve Türkiye'den 15 okul ve 101 öğrencinin katılımıyla gerçekleştireceğimiz "Butterfly in my Heart" eTwinning Projemiz başlıyor. Projemiz ortaokul öğrencilerine yönelik olup, 5 aylık bir süreyi kapsamaktadır. Projemizin amacı, öğrencilerimize eğitim alanında farklı bakış açıları kazandırmak, hayal dünyalarında özgürce seyehat etmelerini sağlamak, teknolojiyi verimli kullanmak ve ingilizceyi aktif olarak kullanmalarına teşvik etmektir. Projemizde yer alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda yürütülmekte olan "Atıklarla Geri Dönüşüm Geleceğe Dönüşüm" eTwinning projemiz kapsamında "Atık Pil Toplama Kampanyası" başlatıyoruz. Bu etkinlikte siz değerli öğrenci ve velilerimizin katılımlarını bekliyoruz Ayrıntılı bilgi için Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Yadikar İNAN ÇAKIR ile iletişime geçebilirsiniz.

Kas

Polonya, Portekiz, Ürdün ve Türkiye'den 70 öğrenci ve 14 öğretmenin katılımıyla gerçekleştireceğimiz "Being A Child" eTwinning Projemiz başlamıştır. Projemizde yer alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.