SAMSUN / İLKADIM - Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu

Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu

Adres
TEPECİK 100. YIL MİLLİ MÜCADELE ORTAOKULU TEPECİK MAH. 1546 SK. NO 4 İLKADIM / SAMSUN
Vizyon
Anlama ve anlatma becerileri, analiz, sentez ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; çağın şartlarına uygun yetenek ve bilgilerle donanmış; millî ve kültürel değerleri, demokrasinin evrensel değerlerini özümsemiş; toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üreten; bireyin hak ve düşüncelerine saygı duymayı öğrenmiş; hak arama ile adalet ve sorumluluk bilinci yeterli; öz güven ve öz saygısı yüksek; insan haklarına saygılı; sanat duyarlılığı ve isteğiyle donanımlı; yeteri kadar gayretli, yenilikçi, çevresine ve bütün insanlığa karşı barışçı bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Misyon
Misyonumuz, hayatın her alanına hazır, bilgi ve teknoloji üreten, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak
Öğretim Şekli :Tam gün
08.20-15.00
Tepecik Mahallesi, 1546 Sokak, No:4. İlkadım / Samsun
2 km
SATRANÇ TURNUVALARI VOLEYBOL TURNUVALARI
TUBİTAK 4006 TUBİTAK 2204B TEKNOFEST
TUBİTAK 4006 TUBİTAK 2204B TEKNOFEST
Diğer Hususlar
OKUL BÜNYEMİZDE ANASINIFI - ORTAOKUL - ÖZEL EĞİTİM SINIFI MEVCUTTUR. Destek Eğitim Hizmeti, Evde Eğitim Hizmeti, Halk Eğitim Kursları, Ders Dışı Eğitim Çalışmaları, Öğrenci Kulüpleri, Çocuk Kulüpleri, Destekleme ve Yetiştirme Kursları yapılmaktadır.